Építőipari workshopjainkon (Burkolás alapjai, Szobafestés alapjai, Gipszkartonozás alapjai), egységesen 25.000 Ft/fő/alkalom áron tudsz részt venni. A díj tartalmaz egy 4 órás képzést, szakképzett oktatóval, valamint a szükséges építőanyagokat is.

Automata öntözőrendszer telepítési workshopunkon 25.000 Ft/fő/alkalom áron tudsz részt venni. Amennyiben az öntözőrendszered tervezését is ránk bízod, úgy a fenti összeg kiegészül 15.000 Ft tervezési díjjal. Ebben az esetben, ha szükséged van rá, a kerted adottságainak felméréséhez eszközöket biztosítunk számodra.

Automata öntözőrendszer telepítési workshop és terv készítés 40.000 Ft/fő/kert

Jelenleg futó akciónk keretében, ha az öntözőrendszerhez szükséges anyagokat partnerünktől a Summa-Trade Kft-től vásároljátok, úgy a végösszegből a tervezési költséget valamint további 10%-ot jóváírást kapsz.

A részvételi díj fizetésére a tanfolyam napján bankkártyával illetve készpénzben van lehetőség. Jelentkezésed után kollégáink felkeresnek a szükséges tudnivalókkal kapcsolatban, valamint elküldünk részedre egy 5.000 Ft összegről szóló fizetési linket, melyet kiegyenlítve tudod jelentkezésed véglegesíteni.