KEDVEZMÉNY!!!

Bármibe is fogsz, mindig jól jön a segítség. Szépítsd otthonod a pároddal együtt vagy hívd át a haverokat is. Ebben segít új AKCIÓNK!!! Ha workshopunkra párban jelentkeztek, mindketten 5.000 Ft kedvezményt kaptok a képzés árából. Az akció csak a már meghirdetett kurzusokra vonatkozik.

A kedvezmény idénybevételéhez nem kell mást tennetek mint jelentkezéskor a "Van kedvezményem, fel szeretném használni!" mezőbe írjátok be annak a vezetéknevét, akivel közösen jöttök. Kérünk benneteket, hogy mindketten egy időpontra jelentkezzetek.

Amennyiben nem kívánsz élni a fenti akcióval, úgy workshopjainkon egységesen 20.000 Ft/alkalom áron tudsz részt venni. A díj tartalmaz egy 4 órás képzést, szakképzett oktatóval, valamint a szükséges építőanyagokat is.

A részvételi díj fizetésére a tanfolyam napján bankkártyával illetve készpénzben van lehetőség.

Jelentkezésed után kollégáink felkeresnek a szükséges tudnivalókkal kapcsolatban, valamint elküldünk részedre egy 5.000 Ft összegről szóló fizetési linket, melyet kiegyenlítve véglegesítjük jelentkezésed. Természetesen az összeg már a képzési díj részét képzi.