Építőipari workshopjainkon (Burkolás alapjai, Szobafestés alapjai, Gipszkartonozás alapjai) 2023.10.15-ig, egységesen 20.000 Ft/fő/alkalom áron tudsz részt venni. A díj tartalmaz egy 4 órás képzést, szakképzett oktatóval, valamint a szükséges építőanyagokat is.

Sajnos az infláció minket is utolért, így építőipari képzéseink 2023.10.16-tól már 22.000 Ft/workshop áron érhetőek el.

Automata öntözőrendszer telepítési workshopunkon 25.000 Ft/fő/alkalom áron tudsz részt venni. Amennyiben az öntözőrendszered tervezését is ránk bízod, úgy a fenti összeg kiegészül 15.000 Ft tervezési díjjal. Ebben az esetben, ha szükséged van rá, a kerted adottságainak felméréséhez eszközöket biztosítunk számodra.

Automata öntözőrendszer telepítési workshop és terv készítés 40.000 Ft/fő/kert

Jelenleg futó akciónk keretében, ha az öntözőrendszerhez szükséges anyagokat partnerünktől a Summa-Trade Kft-től vásároljátok, úgy a végösszegből a tervezési költséget valamint további 10%-ot jóváírást kapsz.

A részvételi díj fizetésére a tanfolyam napján bankkártyával illetve készpénzben van lehetőség. Jelentkezésed után kollégáink felkeresnek a szükséges tudnivalókkal kapcsolatban, valamint elküldünk részedre egy 5.000 Ft összegről szóló fizetési linket, melyet kiegyenlítve tudod jelentkezésed véglegesíteni.

KEDVEZMÉNY!!!

Bármibe is fogsz, mindig jól jön a segítség. Szépítsd otthonod a pároddal együtt vagy hívd át a haverokat is. Ebben segít új AKCIÓNK!!! Ha workshopunkra párban jelentkeztek, mindketten 5.000 Ft kedvezményt kaptok a képzés árából. Az akció csak a már meghirdetett kurzusokra vonatkozik. A kedvezmény idénybevételéhez nem kell mást tennetek, mint jelentkezéskor a "Van kedvezményem, fel szeretném használni!" mezőbe írjátok be annak a vezetéknevét, akivel közösen jöttök. Kérünk benneteket, hogy mindketten egy időpontra jelentkezzetek.