Kérdésed merült fel? Segítünk! Összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdéseket és arra adott válaszainkat. Reméljük, megtalálod a szükséges infót, ha mégsem írd meg nekünk a kérdésed. Igyekszünk azt minél előbb megválaszolni.

Képzéseink elvégzése nem ad hivatalos bizonyítványt, oklevelet. Képzésünk célja, hogy a résztvevő apróbb feladatokat önmaga is meg tudjon oldani a háztartásában.

Jelenlegi képzéseink hossza 1 nap (8 tanítási óra) illetve két fél nap (2x4 tanítási óra) a jelentkezők igényeinek megfelelően.

Tanfolyamaink alatt előfordulhat, hogy vizes vagy koszos leszel. Kérlek, ennek megfelelően öltözz.

A létszám kialakításakor fő szempontunk, hogy a képzés interaktív maradjon, minden résztvevő minden munkafázist ki tudjon próbálni, akár többször is. A tanfolyam jellegének megfelelően ez a létszám 7-10 fő között szokott alakulni.

Természetesen, segíthetik is az órát az ilyen felvetések.

Képzéseink a jelentkezők számának ismeretében és oktatóink elfoglaltságának függvényében indulnak. A nagy számú jelentkezések miatt ez akár a jelentkezéstől számított 4-5 hét is lehet. Az időpontról a megadott elérhetőségeid valamelyikén fogunk tájékoztatni.

Természetesen, értékeljük hűséges jelentkezőinket. A konkrét kedvezményekről azonban általános irányelveink nincsenek, egyedi elbírálás alapján határozzuk meg őket.

Nem biztosít. De a helyszín kiválasztásakor szempontjaink közt szerepel, hogy a képzésen részt vevők étkezési lehetősége biztosított legyen.

Nincs vizsgafeladat. A nap során folyamatos visszacsatolást adunk a résztvevőinknek.

Igen, szerintünk is jó ajándék lehet egy új ismeret elsajátítása. Szándékodat írd meg elérhetőségeink valamelyikére és kollégánk fel fog keresni, hogy egyeztessetek a lehetőségekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, melyből folyamatosan tájékozódhatsz akcióinkról, kedvezményeinkről.