Kérdésed merült fel? Segítünk! Összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdéseket és arra adott válaszainkat. Reméljük, megtalálod a szükséges infót, ha mégsem írd meg nekünk a kérdésed. Igyekszünk azt minél előbb megválaszolni.

Képzéseink elvégzése nem ad hivatalos bizonyítványt, oklevelet. Képzésünk célja, hogy a résztvevő apróbb feladatokat önmaga is meg tudjon oldani a háztartásában.

Képzéseink hossza témánként 4 óra. Ilyen rövid idő alatt úgy tudunk hatékonyak maradni és hasznos tudást átadni, hogy a képzésen résztvevők létszámát 5 főben maximalizáltuk. A képzés elején a résztvevők elmondják, milyen problémára vagy feladatra szeretnének megoldást kapni, majd oktatónk ennek megfelelően alakítja a workshop menetét. Ennek a kis létszámból fakadó rugalmasságnak köszönhetően tudunk rövid idő alatt is használható tudást átadni.

Tanfolyamaink alatt előfordulhat, hogy vizes vagy koszos leszel. Kérlek, ennek megfelelően öltözz.

A létszám kialakításakor fő szempontunk, hogy a képzés interaktív maradjon, minden résztvevő minden munkafázist ki tudjon próbálni, akár többször is. A tanfolyam jellegének megfelelően ez a létszám 3-5 fő között szokott alakulni.

Természetesen, segíthetik is az órát az ilyen felvetések.

Képzéseink időpontjai folyamatosan kerülnek fel weboldalunkra. Az aktuálisan meghirdetett workshopok listája a jobb felső sarokban lévő Jelentkezés gombra kattintva, majd a kiválasztott képzés neve melletti jelölőnégyzet kipipálásával gördül le.

Amennyiben nincs számodra megfelelő időpont , iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj az új alkalmakról vagy kérj ajánlatot egyedi oktatásra.

Természetesen, értékeljük hűséges jelentkezőinket. A konkrét kedvezményekről azonban általános irányelveink nincsenek, egyedi elbírálás alapján határozzuk meg őket.

Nincs vizsgafeladat. A nap során folyamatos visszacsatolást adunk a résztvevőinknek.

Igen, szerintünk is jó ajándék lehet egy új ismeret elsajátítása. Szándékodat írd meg elérhetőségeink valamelyikére és kollégánk fel fog keresni, hogy egyeztessetek a lehetőségekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, melyből folyamatosan tájékozódhatsz akcióinkról, kedvezményeinkről.